Banner

Üdvözöljük klinikánk weboldalán!

Tisztelt Pácienseink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a jelenlegi kormányzati rendelkezésnek megfelelően rendelőnket megnyitottuk. Működésünket a jogszabályokban meghatározottakon felül szigorú belső COVID-19 protokoll és óvintézkedések segítségével tesszük biztonságosabbá. A kezeléseken való részvételhez minden esetben előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges a +3612000898 és +36204957776 telefonszámokon.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy klinikánkon Novaerus plazmatechnológiás légtisztító rendszert építettünk ki, amely a levegőben terjedő vírusokat és baktériumokat szűri ki. Amennyiben ennek működéséről részletesebben szeretne tájékozódni, kattintson az alábbi linkre: https://www.novaerus.com/how-it-works

Köszönjük megértésüket.

Urban Regeneration Institute

  • Fogainak és szájának ápolása létfontosságú mind egészsége, mind megjelenése szempontjából.
  • Még akkor is, ha rendszeresen mossa, fogselymezi fogait, szüksége van szakember felügyeletére, hogy a védelem teljes legyen.
  • Dr. Urbán István klinikája egy sor általános és speciális szolgáltatást kínál, és teljes fogászati gondozást nyújthat Önnek és családjának az egyszerű tisztítástól a károsodott fogak legkorszerűbb helyreállításáig vagy pótlásáig.
  • Biztos lehet benne, hogy fogászati gondozását a legmagasabb minőségben látják el, és messzemenően bizalmasan kezelik.

Rólunk

Urbán István az Urban Regeneration Institute alapítója és vezetője. Implantológiát tanít a Kaliforniai Loma Linda Egyetem graduális programján. Számos cikket, könyvfejezetet publikált implantátumok körüli csontbeültetésről és a lágyszövet rekonstrukciójáról. A Vertical and Horizontal Ridge Augmentation könyv szerzője.

Bővebben

Csapatunk a legkiválóbb specialistákból áll, akiket Urbán Professzor körültekintően választott ki, és munkájukat folyamatosan figyelemmel kíséri, hogy pácienseink számára a fogászat minden területén a legmagasabb minőségű ellátást biztosíthassák.

Szolgáltatások

FOGBEÜLTETÉS

A fogászati implantátum egy mesterséges foggyökér, melyet az implantológus a páciens állkapcsába helyez, hogy megtartsa a műfogat vagy hidat. Egyes fogak, koronák, hidak vagy teljes fogsorok építhetők implantátumokra. Fogászati implantátumokat több, mint 50 éve használnak elvesztett fogak pótlásához.

Általános információk Lépésről lépésre Kinek lehet és kinek nem lehet

A klinikáról

Galéria

A klinika munkatársainak képzettsége és személyes hozzáállása biztosítja a betegek magasszintű ellátását, elősegíti a betegeket jó testi és lelki közérzetét.

A legújabb technológiákat alkalmazzuk: lézer sebészet, korszerű mikrosebészeti eszközök, Biolase mikrosebészeti eszközök, sebészeti mikroszkóp, komputer által vezérelt implantációs sebészet.

A klinika Budapesten található:

Cím: Budapest, Pitypang u. 7. 1025 Hungary
Telefon: +36 (1) 2000 898
E-mail: info@implant.hu

Széchenyi 2020